تئاتر سندباد با موضوع زود اعتماد نکن


توضیحات

بیان پیام‌های آموزنده در قالب داستان و روایت باعث درک بهتر آن‌ها توسط کودکان می‌شود. قدرت تصویرسازی کودکان به آن‌ها کمک می‌کند تا خود را جای شخصیت‌های داستان بگذارند و پیام‌ اصلی آن را به‌خوبی درک کنند.‌ به‌عنوان‌مثال، کودکان با شنیدن داستان‌ «شنگول و منگول و حبه انگور»، یاد می‌گیرند که نباید از روی ظاهر قضاوت کنند و تصمیمات عجولانه بگیرند. آموزش همین نکته کاملا واضح به کودکان بدون کمک داستان و قصه تقریبا غیرممکن است.

بنابراین بیان داستان‌های آموزنده، چه در قالب داستان‌خوانی و چه در قالب پویانمایی (انیمیشن) و تئاتر، روش مفیدی برای آموزش مهارت‌های زندگی و اجتماعی به کودکان است. به‌‌همین‌دلیل، دبستان سلام پیروز تصمیم گرفت که یکی از اردوهای تفریحی پایگاه تابستانی خود را به تئاتر سندباد در فرهنگ‌سرای ابن‌سینا اختصاص دهد.

در این تئاتر، یکی از سفرهای سندباد با موضوع «زود به کسی اعتماد نکن»، برای دانش‌آموزان عزیز پایه‌های دوم و سوم دبستان روی پرده رفت. تئاتر سندباد یک تئاتر کمدی-موزیکال بود که در کنار جنبه سرگرم‌کننده و تفریحی خود، پیام آموزنده‌ بسیار مهمی هم داشت: کودکان باید قدرت تشخیص آدم‌های مورداعتماد را پیدا کنند تا در دام دوستان ناباب و افراد سوءاستفاده‌گر گرفتار نشوند.

از تاثیر داستان‌ها و قالب‌های داستانی مانند پویانمایی و تئاتر در آموزش مفاهیم و نکات آموزنده به کودکان غافل نشویم و از قدرت آن‌ها در انتقال پیاممان به کودکان کمک بگیریم.